En bättre webbyrå

som gör bra saker

AVACTI HQ - Co-Founders William Stenberg och Jonathan Haglund

Vi är Avacti

Efter många år i branschen kände vi oss inspirerade att göra något annorlunda. Vi ville bryta mönstret där företag blev fakturerade per timme och där kreativa processer ofta kom med en hög prislapp. Detta ledde oss att starta vår egen webbyrå, där vårt huvudmål är att erbjuda fasta priser och en passionerad inställning som standard.

Vi tror på att göra webbutveckling och digital marknadsföring tillgänglig och prisvärd för alla. Vår mission är att leverera högkvalitativa tjänster utan att kunden behöver oroa sig för en spräckt budget. Vi brinner för att skapa imponerande webblösningar och samarbeta med våra kunder för att förverkliga deras visioner. Vårt engagemang är starkt och vi har alltid vårt fokus inställt på att överträffa förväntningarna.

Vår passion för att leverera resultat och vår starka övertygelse om att det kan göras bättre är vad som driver oss framåt. Vi är redo att ta på oss utmaningen och hjälpa dig att ta din onlinenärvaro till nästa nivå.

Välkommen till Avacti, där vi har hjärtat på rätt ställe och fasta priser som vår riktlinje – tillsammans skapar vi en digital värld som gör skillnad och drivs av tillväxt.

Lite bättre helt enkelt! ❤️

AVACTI Karriär

Karriär

Är du också bättre? Vill du jobba med oss?

Vi anser själva att vi är en bättre webbyrå. Eftersom vi alltid håller det vi lovar, vi ger oss inte förrän alla är nöjda, vi tar inte betalt för kreativa processer och vi har inte låst oss till att enbart jobba måndag till fredag 8-17, för att nämna några bättre kvaliteter. Framförallt har vi förbannat roligt och jobbar alltid för att ha de nöjdaste kunderna! För att förbli bättre vill vi endast arbeta med likasinnade. Är du också bättre och vill ha förbannat roligt om dagarna?

Vilka tjänster finns att söka då?

Vi arbetar med webbutveckling, digital marknadsföring, affärsutveckling och försäljning. Titlar som ”Creative Studio Leader Manager Specialist Expert Advanced of Doom” betyder inget för oss.

Vi söker inte folk för specifika tjänster. Vi söker dem som är som oss. Superdrivna, envisa, kundfokuserade med passion för att göra bra saker! Är du en sådan? Då tycker vi du ska skicka in CV och personligt brev till work@avacti.com.

Vi har inga tjänster tillgängliga just nu, men perfekt om vi har dina kontaktuppgifter när det finns en öppning. 🤙

Vanliga frågor

Gör ni inget annat än dricker öl?

Jo faktiskt. Vi dricker endast öl mellan 14-16 på fredagar. Oftast tillsammans med kunder eller partners. Sen börjar vi jobba igen 16:01. Och så jobbar vi till midnatt. Även lördag och söndag. För ja, vi gillar att jobba.

Hur blir man inbjuden till fredagsölen då?

Det är bara att höra av sig så sätter vi upp dig på listan. 🍻

Hur mycket tar ni betalt för en kreativ process?

0 kr.

Vilka är era arbetstider?

Från när vi vaknar tills vi går och lägger oss.

Stavas Avacti och Avicii likadant?

...

Är ni verkligen en bättre webbyrå?

Ja, vi tycker det. Och det verkar våra kunder också tycka. ❤️