Prenumeration

En hel webbyrå
till priset av en halv anställd

Varför prenumeration?

Med våra prenumerations-paket kan ni få tillgång till en hel webbyrå till priset av en halv anställd. Vi tar hand om allt ni behöver inom webbutveckling, marknadsföring, support och alla frågor som kan uppstå längs vägen. Från att skapa och underhålla er webbplats till att driva trafik och öka konverteringar - vi finns här för att ta hand om allt så att ni kan fokusera på att driva ert företag framåt. Hur bra som helst tycker vi!

 • Subscription Avacti Support

  Support

  Med support får ni en oavbruten tillgång till vårt team för att få svar på alla era frågor, alla dagar i veckan (japp, även på helgen!). Vi är här för att vara er pålitliga partner när ni behöver bolla idéer eller ha brainstorming-möten för att ta ert företag till nästa nivå. Oavsett när det är, är vi redo att stödja er och hjälpa er att nå era tillväxtmål.

  2900 SEK / mån

  Boka ett möte 
 • Subscription Avacti Proactive

  Proactive

  Med Proactive får ni alla fördelar från vårt Support-paket, plus att vi tar hand om löpande underhåll och uppdateringar av innehåll på er hemsida för att säkerställa att den alltid är aktuell för besökare. Dessutom administrerar vi era sociala mediekonton för att skapa engagerande innehåll och bygga upp er närvaro på olika plattformar. Med vårt proaktiva tillvägagångssätt kan ni vara säkra på att er online-närvaro är i goda händer medan ni fokuserar på att driva er verksamhet framåt.

  7900 SEK / mån

  Boka ett möte 
 • Subscription Avacti Platinum

  Platinum

  Med Platinum får ni allt som ingår i våra tidigare paket, och ännu mer. Vi tar hand om allt från support och proaktivt underhåll till skapandet av upp till 12 annonser med tilldelad budget, fotografering, design, upp till 4 filmer per år och SEO. Kort sagt, vi fungerar som er dedikerade marknadsavdelning. En integrerad del av ert företag som arbetar för att förverkliga era marknadsföringsmål och driva tillväxt.

  39 000 SEK / mån

  Boka ett möte