Shopify

Upplev kraften av Shopify
för er webbplats

Varför Shopify?

Shopify är inte bara ett e-handelsverktyg, det är en komplett lösning som överträffar alla andra alternativ. Med skalbarhet som låter er webbplats växa i takt med er verksamhet, hastighet som ger snabba laddningstider, säkerhet som skyddar både er och era kunder, samt användarvänlighet som gör det enkelt att administrera er webbutik. Dessutom slipper ni bekymra er för kostsamma "stora uppdateringar", vilket sparar både tid och pengar. Kontakta oss så berättar vi mer.

 • Shopify Essential

  Essential

  Essential är valet för er som söker en snabb, snygg och underhållsfri hemsida. Med fokus på prestanda och användarvänlighet är detta paket perfekt om ni vill komma igång snabbt och enkelt. Dessutom är Essential förberedd för att börja sälja online om ni längre fram vill addera den möjligheten, vilket gör det till det idealiska valet för framtida tillväxt och expansion av er verksamhet.

  29 000 SEK

  Boka ett möte 
 • Shopify Standard

  Standard

  Standard är er start in i e-handelsvärlden med allt från Shopify: försäljningsverktyg, betalningsalternativ och den nödvändiga funktionaliteten för att ta er online-verksamhet till nästa nivå. Perfekt för att uppgradera från äldre webbutiker och maximera tillväxt och lönsamhet. Dessutom är Shopify skalbar, vilket gör att er butik kan växa i takt med er verksamhet.

  55 000 SEK

  Boka ett möte 
 • Shopify Premium

  Premium

  Premium är det perfekta valet för er som söker det lilla extra när det gäller funktion och design. Byggt på samma grundläggande struktur som Standard, erbjuder Premium en förbättrad upplevelse med extra funktioner och en mer sofistikerad design. Oavsett om ni är en erfaren e-handlare som vill förnya er plattform eller ny inom e-handel, är detta rätt val för att skapa en framgångsrik onlinebutik.

  59 000 SEK

  Boka ett möte 

Vanliga frågor

Hur går allt till och vad ingår?

Ni kontaktar oss och tillsammans går vi igenom och projekterar enligt era önskemål och behov. Sen utvecklar vi rubbet, utbildar och stöttar er med alla funktioner och betalningssystem. Enkelt va?

Finns det några andra kostnader?

Inte från oss. Ni behöver bara en Shopify plan, precis som ni behöver hosting om ni har en hemsida byggd i t.ex. WordPress eller Drupal. Shopifys basic plan, som de flesta av våra kunder använder, kostar 29 dollar i månaden. Fördelen när den är hostad hos Shopify är att alla uppdateringar ingår. Ni spar både tid och pengar.

Varför inte WordPress eller Drupal då?

Även om dessa plattformar är "gratis" så kommer det med utveckling, hosting och dessa ständiga uppdateringar bli dyrare. Vi vet. Vi har fortfarande kunder som använder dessa plattformar.

Behöver man plugin för flera språk på sidan?

Nope. Till skillnad från alla andra plattformar så ingår upp till 20 språk i Shopify. Kostar inte en spänn!

Tar det långt tid att få en sida levererad?

Gud nej, någonstans mellan 2-8 veckor beroende på vad som ska byggas.

Jag är osäker på om detta är rätt för oss...

Det kostar absolut ingenting att boka ett möte med oss och bara bolla idéer. Worst-case så är ni ett par insikter rikare efter mötet. Du kan också läsa vad våra kunder tycker om oss här.

Om jag behöver mer hjälp sen då?

Vi älskar inte att fakturera timmar. Vi vill alltid berätta vad det kostar innan man påbörjar något. Men såklart så finns vi tillgängliga per timme om ni behöver hjälp längre fram. Vi har också ett subscription-alternativ om man vill ha tillgång till oss hela tiden. Mer info finns under subscription.